Innebandygrepp

För att få bästa möjliga känsla när det gäller innebandyspelande gäller det att inte bara skaft och blad är de mest lämpade, utan att även grepplindan är den som passar dig allra bäst.

Innebandyleverantörerna erbjuder i de flesta fall ett brett utbud av olika typer av grepplindor i olika färger. Här gäller det bara att hitta rätt grepptejp för just dig.

Önskas så ”klistrig” känsla som möjligt är generellt sätt grå grepplinda allra ”klistrigast”. Färgade lindor tappar lite av detta på grund av färgpigmentet. En annan sak att tänka på är tjockleken på grepplindan. Önskas en tunn som ger lite hårdare grepp eller en tjockare som är lite mjukare? Tunna grepplindor kan i vissa fall slitas lite snabbare än tjockare.

Bland en del leverantörer är det lite tävling om att göra så lätta innebandyklubbor som möjligt. Gillar du en lätt klubba bör du välja en lättare grepplinda nästa gång du ska linda om den.

Slutligen är det kanske även viktigt att tänka på det kosmetiska. Det vill säga att hitta en linda som passar bra till din klubba rent utseendemässigt. Hittar du en snygg linda, som passar bra till klubban och känns skön att hålla i, är antagligen det den linda som passar dig bäst att spela med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.